Hyra förråd

Vår ambition är att erbjuda Sveriges bästa förråd.

Välj vilken förrådsyta du behöver hyra eller kontakta oss så hjälper vi er att avgöra vilken förrådsstorlek som passar just era behov. Sedan är ni välkomna till anläggningen för att se förråden och skriva kontrakt.

Storleksguide

30 flyttkartonger ca 2 m²
50 flyttkartonger ca 3 m²
1 RoK ca 4,5 m²
2 RoK ca 6 m²
3 RoK ca 9 m²

Vid hyra av förråd måste id-handling visas och vi gör även sedvanlig kreditprövning. Efter det får du direkt tillträde till ditt förråd – enkelt och snabbt!

Du får ett eget lås till ert förråd och en nyckelbricka för att komma in i anläggningen. Efter det har du tillträde till ditt förråd mellan 06.00 och 22.30 alla dagar året runt.

I anläggningen finns även allt flyttmaterial ni behöver.

Våra förråd är torra, rena och nybyggda. Hela anläggningen håller normal rumstemperatur.
Ni har tillträde till förråden mellan 06.00 – 22.30 alla dagar, hela året!

För att underlätta lastning och lossning kan ni köra bil ända fram till dörren. Vagnar och pirror finns för att underlätta i anläggningen.

  • Alla föremål med textilier (t.ex. kläder, mattor och soffor) ska vara i plast – plastöverdrag finns gratis i anläggningen!
  • Använd våra smarta kantskydd för att undvika att dina möbler blir kantstötta under flytten. Kantskydd finns gratis i anläggningen.
  • Utnyttja höjden – sätt upp hyllor eller stapla kartonger på höjden. Ställ de tyngsta föremålen längst ner
  • Plocka isär möbler för att utnyttja utrymmet bättre. Ta t.ex. bort ben från bord och skriva isär sängar. Tejpa fast skruvarna på möbeln så vet du var de finns
  • Tejpa fast utdragslådor som inte kan tas bort
  • Märk alla kartonger med innehåll på två sidor. Skriv gärna en innehållsförteckning över förrådet
  • Packa inte för tungt i kartongerna! En kartong bör inte väga mer än 15 kg. Lägg de tyngsta föremålen längst ner
  • Textiler, pälsar och mattor ska skyddas genom att slås in i plast. Plastöverdrag av olika storlekar finns gratis i anläggningen
  • Gräsklippare och andra motorredskap ska vara tömda på bränsle.
  • Sist men inte minst – lyft rätt.
Vill du komma i kontakt med oss?

Behöver du hjälp?

Har du funderingar gällande behov, storlek eller tillgång? Välkommen att skicka in din fråga till oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Alternativt, ring oss på
08 – 718 06 00

Priser

Priset på förråden beror på storlek och var i anläggningen de ligger. Även tillgången på förråd kan variera så vänligen kontakta oss direkt för prisuppgifter på de förråd vi har lediga just nu. Har vi fullt så sätter vi självklart upp er på vår väntelista. Väntelistan är inte bindande utan ni kan tacka nej till de förråd ni blir erbjudna.

Foto: Lennart Johansson